Technical Product Owner Identity Verification

Solliciteer nu

Technical Product Owner Identity Verification

You like technology but also how to use this to help customers and users to prevent identity theft. You can translate what customers, users and business want to priorities for our development teams.

Full-time / Part-time · Enschede HQ or Valencia


Inverid is marktleider in NFC-technologie voor mobiele identiteitsverificatie. Bedrijven en overheden wereldwijd gebruiken onze ReadID software om identiteiten op afstand te verifiëren en identiteitsfraude te verminderen. Daarmee maken we het leven makkelijker en veiliger. Tot onze klanten behoren banken zoals ING, Rabobank en ASB Bank (Nieuw-Zeeland), overheidsinstellingen zoals UK Home Office en het Danish Digital Agency, en digitale online/handtekeningdiensten van itsme, SK ID Solutions en Digidentity.

Inverid groeit snel en gaat een nieuwe fase in zijn ontwikkeling in, met de opening van internationale ontwikkelings- en verkoopcentra en de uitbreiding van alle ontwikkelingsteams. We waren de winnaar van de FD Gouden Gazelle (middelgrote bedrijven) voor het snelst groeiende bedrijf in Oost-Nederland en behoren tot de 250 snelst groeiende scale-ups van Nederland. We zijn gevestigd in Nederland (Enschede), met kantoren in Londen en Valencia. We hebben momenteel 65 medewerkers met 17 verschillende nationaliteiten. De voertaal binnen Inverid is Engels.

Jouw baan

 • Als Technical Product Owner maak je deel uit van het productteam en werk je aan het verbeteren en uitbreiden van onze producten.

 • Naast het werken aan ons huidige kernproduct, werk je mogelijk samen met onze innovatie-unit aan het differentiëren van ons productaanbod, waaronder ID Wallets en op machine learning gebaseerde producten.

 • De specifieke focus voor jou binnen het productteam wordt bepaald op basis van expertise en interesse, maar kan bijvoorbeeld liggen op onze mobiele apps.

 • Je bent de interne klant van onze engineeringafdeling, werkt nauw samen met de (momenteel) vier ontwikkelteams die we hebben, bepaalt hun prioriteiten, controleert het resultaat en neemt deel aan het ontwerp/herontwerp.

 • Je maakt deel uit van het Productteam, met momenteel twee Technical Product Owners, onze Lead Architect en onze Head of Product. Aan deze laatste rapporteer je.

 • Om input te krijgen voor onze roadmap, zowel op korte als lange termijn, kijk je naar buiten naar de markt, klanten, gebruikers en concurrentie en vertaal je dit naar prioriteiten.

 • Je volgt en begrijpt standaarden op het gebied van digitale identiteit, evenals relevante meer generieke internetstandaarden.

 • De engineeringafdeling van Inverid heeft Scrum@scale geadopteerd. Voor de meer op innovatie gerichte teams gebruiken we meer informele iteratieve (op Kanban geïnspireerde) processen.Who are you?

Wie ben jij?

 • We zijn een hightech bedrijf, hebben een ingewikkeld product met API's en we zetten het woord Technisch niet zomaar in de functieomschrijving: je hebt een relevante technologische achtergrond, meestal een BSc, MSc of PhD in informatica, cybersecurity, machine learning of vergelijkbaar.

 • Je hebt eerder als (lead) developer, architect en/of product owner gewerkt, met > 5 jaar ervaring in deze of een vergelijkbare relevante rol.

 • Hoewel we een vrij gefocust bedrijf zijn, bestrijken we een breed scala aan technische onderwerpen. Je bent of zou bekend moeten zijn met alle onderwerpen, maar in het productteam hoeven we niet iedereen als expert te hebben. Specifieke onderwerpen zijn mobiel (Swift, Kotlin), SaaS (public cloud, AWS, Kubernetes), beveiliging, cryptografie, machine learning, digitale identiteit, NFC, usability en identiteitsverificatie.

 • Goede beheersing van de Engelse taal (zowel in woord als geschrift).

 • Je werkt minimaal 2 dagen per week op het hoofdkantoor in Enschede.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende werkomgeving waarin je het verschil kunt maken bij het terugdringen van identiteitsfraude. Je werkt in een team van meer dan 65 hooggekwalificeerde onderzoekers, ontwikkelaars, architecten en UX-designers uit 17 landen.

Binnen Inverid krijg je uitgebreide mogelijkheden om je te specialiseren in verschillende sectoren en technologieën, als solide basis voor de rest van je carrière met interne en externe trainingen.

Why work at Inverid

You will be part of highly skilled team of researchers, consultants, developers, architects, UX designers and more in a pleasant working atmosphere

The option to eat lunch or walk together and social activities together after work

We know work-life balance is important, and offer flexibility in working hours and working from homeCollaboration is at the heart of our work

Competitive salary, and a performance base reward

28 Holidays and option for extended holidays

High-end laptop and smartphone (Windows or Apple)

Plenty of possibilities for growth and education, both internally as well as externally

Good pension scheme