Financial Controller

Solliciteer nu

Financial Controller

Werk jij nauwkeurig en word jij blij van cijfers? Kun je zelfstandig een administratie voeren en vind je het leuk om de dagelijkse gang van zaken te regelen op een financiële afdeling? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Part-time · HQ Enschede | The Netherlands

Inverid (sinds november de nieuwe naam van InnoValor) is marktleider in NFC-technologie voor mobiele identiteitsverificatie. Bedrijven en overheden wereldwijd gebruiken onze ReadID software om identiteiten op afstand te verifiëren en identiteitsfraude te verminderen. Daarmee maken we het leven makkelijker en veiliger. Tot onze klanten behoren banken zoals ING, Rabobank en ASB Bank (Nieuw-Zeeland), overheidsinstellingen zoals UK Home Office en het Danish Digital Agency, en digitale online/handtekeningdiensten van itsme, SK ID Solutions en Digidentity.

Inverid groeit snel en gaat een nieuwe fase in zijn ontwikkeling in, met de opening van internationale ontwikkelings- en verkoopcentra en de uitbreiding van alle ontwikkelingsteams. We waren de winnaar van de 2021 FD Gouden Gazelle (middelgrote bedrijven) voor het snelst groeiende bedrijf in Oost-Nederland en behoren tot de 250 snelst groeiende scale-ups van Nederland. We zijn gevestigd in Nederland (Enschede), met kantoren in Londen en Valencia. We hebben momenteel meer dan 65 medewerkers met 17 verschillende nationaliteiten. De voertaal binnen Inverid is Engels.

Op dit moment zijn onze administraties uitbesteed aan externe dienstverleners. Vanwege onze groei willen we dit grotendeels gaan insourcen. Daarom zijn we dan ook in voorbereiding op de implementatie van Oracle Netsuite.

Voor de Nederlandse administraties zijn we op zoek naar uitbreiding van het team met een Financial controller om mee te draaien in de maandcyclus, bij te dragen aan de Netsuite implementatie en om vanaf 2024 de Nederlandse administraties te gaan voeren.

Onze financiële administratie volgt een maandelijkse cyclus met een softclose en rapportage aan aandeelhouders en management. We rapporteren op geconsolideerd groepsniveau.

Jouw baan

 • Je draagt bij aan de specificatie en inrichting van de financiële processen in Netsuite
 • Je bereidt de maandelijkse softclose grotendeels voor en ondersteunt bij het maken van de juiste analyses
 • Je draagt de dagelijkse verantwoordelijkheid voor de operationele financiële administratie
 • Je ondersteunt bij jaarwerk en accountantscontroles
 • De functieomvang is 24 uur per week. Werktijden en -dagen zijn in overleg nader te bepalen, bijvoorbeeld 4 dagen van 6 uur. Uitbreiding is bespreekbaar

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde opleiding HBO Accountancy, Bedrijfseconomie, Finance & Control of vergelijkbaar
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring met het zelfstandig voeren van een financiële administratie
 • Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal (spreken en schrijven), aangezien een deel van onze klanten en werknemers internationaal zijn
 • Je bent flexibel en leergierig en pakt activiteiten proactief op
 • Ervaring met Netsuite is een pré, evenals affiniteit met een financiële administratie voor een SaaS bedrijf

Wat bieden wij?

 • Wij bieden een uitdagende werkomgeving waar je een verschil kunt maken in het terugdringen van identiteitsfraude. Je werkt in een team van meer dan 65 hooggekwalificeerde onderzoekers, ontwikkelaars, architecten en UX-ontwerpers uit 17 landen.
 • Inverid biedt een competitief salaris met daarbovenop een resultaatafhankelijke variabele beloning
 • Inverid biedt een volledig door de werkgever betaald pensioen en de mogelijkheid om vakantiedagen uit te breiden
 • Wij vinden de balans tussen werk en privé erg belangrijk en bieden de mogelijkheid tot flexibele uren en deels thuiswerken.
 • Uiteraard ontvang je van ons een high-end laptop (Windows of Macbook) en een telefoon

Over Inverid & ReadID

Inverid is een snelgroeiend techbedrijf dat wereldwijde markten verovert met zijn bekroonde identiteitsverificatietechnologie ReadID. Bij Inverid, opgericht in 2013, werken ongeveer 65 medewerkers nauw samen met Engels als voertaal.

ReadID is 's werelds eerste en toonaangevende NFC-gebaseerde smartphone identiteitsverificatietechnologie. We hebben gerenommeerde klanten waaronder banken (ING Bank, Rabobank, ASB Bank (Nieuw-Zeeland), overheidsorganisaties (politie, UK Home Office) en vertrouwde dienstverleners (itsme, Digidentity, SK ID Solutions). Met ReadID kunnen onze klanten paspoorten, rijbewijzen en identiteitskaarten lezen en verifiëren. De NFC-chip van de identiteitskaart wordt gelezen via NFC op de smartphone (Android of iOS). Bezoek www.inverid.com voor meer informatie over Inverid, demovideo's en download en test de gratis ReadID Me app in App/Play Store.

Ons hoofdkantoor staat in Enschede (Nederland) en we hebben kantoren in het Verenigd Koninkrijk en Spanje. Inverid is ISO27001, ISO27701, SOC2 type 2, eIDAS eID High, eIDAS QTSP, WCAG 2.1 en Cyber Essentials gecertificeerd.

Why work at Inverid

You will be part of highly skilled team of researchers, consultants, developers, architects, UX designers and more in a pleasant working atmosphere

The option to eat lunch or walk together and social activities together after work

We know work-life balance is important, and offer flexibility in working hours and working from home

Collaboration is at the heart of our work


Competitive salary, and a performance base reward

28 Holidays and option for extended holidays

High-end laptop and smartphone (Windows or Apple)

Plenty of possibilities for growth and education, both internally as well as externally

Good pension scheme