Digital marketer

Solliciteer nu

Digital marketeer

Kom ons marketingteam versterken en bouw in een internationale IT-omgeving samen aan ons merk en datagedreven leadgeneratie voor een ijzersterke funnel!

Full-time / Part-time · HQ Enschede | The Netherlands


ReadID technology voor identiteitsverificatie

Inverid is marktleider in NFC-technologie voor mobiele identiteitsverificatie. Bedrijven en overheden wereldwijd gebruiken ons product ReadID, software om identiteiten op afstand te verifiëren en identiteitsfraude te verminderen. Daarmee maken we het leven makkelijker en veiliger. Tot onze klanten behoren banken zoals ING, Rabobank en ASB Bank (Nieuw-Zeeland), overheidsinstellingen zoals UK Home Office en het Danish Digital Agency, en digitale online/handtekeningdiensten van itsme, SK ID Solutions en Digidentity.

Probeer het zelf eens! ReadID Me is beschikbaar in de Play en App store.

Inverid groeit snel en met ons nieuwe hoofdkantoor in Enschede hebben we daarvoor een gave omgeving. Naast Enschede hebben we kantoren in Londen en Valencia. Inverid heeft op dit moment ongeveer 65 medewerkers met 17 verschillende nationaliteiten. De voertaal binnen Inverid is Engels.

Jouw baan

We zoeken naar een digitaal gedreven marketeer met brede kennis van B2B marketing en een passie voor data en analyse. Je vormt samen met onze content marketeer, marketingmanager en CRO het marketingteam dat verantwoordelijk is voor de marketing en communicatie van Inverid. We houden van nieuwe frisse ideeën die goed onderbouwd zijn, zijn niet schuw van experimenten en werken nauw samen met het sales team.

 • Samen met het marketing en sales team ben je dagelijks bezig met het opzetten, uitrollen en constant verbeteren van campagnes, de customer journey en bijbehorende content.
 • Je activeert en optimaliseert leadgeneratie met o.a. emailmarketing, LinkedIn en Adwords campagnes en on-en offline events.
 • Je duikt in de data van onze digitale kanalen en CRM/CMS, analyseert resultaten, deelt je bevindingen en maakt deze begrijpelijk voor de rest van het team.
 • Samen met onze content marketeer kijk je naar de mogelijkheden om organisch te groeien en bestaande content te verbeteren op basis van inzichten. Daarbij schrijf je zelf regelmatig ook posts en kortere stukken.
 • En je ondersteunt collega’s in het vinden van de juiste converterende platformen of kanalen.


Wie ben jij?

 • Je hebt HBO/WO werk denkniveau en een achtergrond in marketing of commerciële economie

 • Kennis van Google Analytics, Adwords, GTM en LinkedIn campaign manager en liefst ook Hubspot CRM/CMS. Je vindt het leuk om in een team resultaten te boeken door te inspireren en afspraken na te komen

 • Je hebt een aantoonbare affiniteit met innovatieve IT en mobiele toepassingen

 • Je weet hoe je leads op kunt warmen en vult de funnel met sales

 • Je ontdekt verbanden en inzichten in een berg data

 • Zelfstandig, nieuwsgierig en creatief vermogen om experimenten te laten slagen

 • Brede marketingkennis met een expertise in data

 • 4 jaar ervaring in digital B2B marketing

 • Je spreekt Nederlands en hebt goede beheersing van de Engelse taal – schrijven en lezen

Over Inverid & ReadID

Bezoek www.inverid.com voor meer informatie over Inverid, video's en download de gratis ReadID Me app in App/Play Store.

Why work at Inverid

You will be part of highly skilled team of researchers, consultants, developers, architects, UX designers and more in a pleasant working atmosphere

The option to eat lunch or walk together and social activities together after work

We know work-life balance is important, and offer flexibility in working hours and working from home

Possibility to participate in option schemeCollaboration is at the heart of our work

Competitive salary, and a performance base reward

28 Holidays and option for extended holidays

High-end laptop and smartphone (Windows or Apple)

Plenty of possibilities for growth and education, both internally as well as externally

Good pension scheme